Maak kennis met Yvonne

‘Voor mij is ieder mens uniek en heeft alle recht zichzelf lief te hebben!’ 

fotoyvonne

‘Twee gebeurtenissen in mijn jeugd hebben diepe indruk gemaakt. Ik was 10 jaar toen we tijdens een vakantie in Duitsland een ernstig auto-ongeluk kregen. Dat was de eerste keer dat ik van dichtbij in aanraking kwam met de dood. Twee jaar later overleed mijn vader na een infarct. Waarschijnlijk had ik het al in me, maar als puber werd ik “extreem filosofisch”. Ik had veel vragen, bij álles. Hoe kan dit gebeuren? Wat zit erachter? Hoe werkt het nou in het leven?

Ook toen ik studeerde en later in zakelijke functies werkte, hielden die vragen mij bezig. Veel mensen in mijn omgeving zagen dat en kwamen naar mij toe als ze hulp nodig hadden. Waarom bij mij? vroeg ik me af. Ik besloot het hen te vragen. Als antwoord hoorde ik: ‘Jij kunt zo goed de kern eruit halen.’ Later werkte ik als docent in het middelbaar onderwijs. Daar miste ik de échte aandacht voor leerlingen en uiteindelijk besloot ik van mijn aard mijn beroep te maken.

De kern uit een probleem halen, vragen stellen en mensen in verbinding brengen met zichzelf en met anderen; het is wie ik ben en waar ik blij van word. Ik kan zonder oordeel naar mensen kijken, voor mij heeft ieder mens enorme potentie. Vanuit je eigen bron is zo ontzettend veel mogelijk!

Ik volgde opleidingen en trainingen die mij beter in staat stellen om andere mensen weer volop te laten leven. En toen mijn vier kinderen – de jongste 11, de oudste 19 – wat zelfstandiger werden, startte ik met mijn praktijk LUDIS. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik deze keuzes heb gemaakt. Het is echt te gek dat ik nu mijn “wijsheid” met jou en al die anderen mag delen.’

quote_yvonnepagina

Opleidingen en trainingen die Yvonne volgde: Focussen, NLP, Transactionele Analyse, Systemisch werk, Be the Change, SIMA (en nog zoveel meer).